BEST Kleefstoffen

UV lijm

Ontdek onze diverse soorten UV lijm

Als u op zoek bent naar kwalitatieve UV lijm, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. U bent namelijk terecht gekomen bij BEST Kleefstoffen. Wij hebben zowel epoxylijm als acryllijm op UV-basis in ons assortiment zitten. Weet u al wat voor een soort u nodig heeft? Mocht u nog twijfelen over deze keuze, vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij zijn al sinds 2001 gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van verschillende lijmen en bieden u graag het juiste advies. Lees verder om te ontdekken wanneer UV lijm geschikt is.

Wat is UV lijm?

UV lijmen zijn oplosmiddelvrije, één component kleefstoffen. Wat deze lijmsoort bijzonder maakt, is dat de uithardingstijd zeer kort is. Daarnaast is het aanbrengen van deze lijm zeer eenvoudig. Het meest specifieke kenmerk van deze lijmsoort is dat de uitharding ervan plaatsvindt door bestraling met UVA licht. Wij bieden PL en KL lijmen aan op basis van UV. Eerstgenoemde is een lijm op basis van acrylaat. Laatstgenoemde is een UV lijm op basis van epoxy. Vraag aan ons welke variant het meest geschikt is voor uw project of klus. Beide varianten zijn bestand tegen chemicaliën, water en extreme temperaturen. Verder zijn ze, eenmaal verlijmd, vrij van luchtbellen en doen ze prima dienst als opvulling van gaten en als coating.

Informatie over beide soorten UV lijm

Kiest u voor de acryllijm op UV basis? Deze is zeer geschikt voor het lijmen van glas, kunststoffen, metalen en keramiek. Bezoek onze webshop en ontdek onze verschillende soorten op maat gemaakte varianten. Deze verschillen in bijvoorbeeld vloeigedrag, flexibilisering en viscositeit. Kiest u voor onze epoxylijm? Deze is zeer hard en sterk. Dit zorgt ervoor dat deze lijm op vrijwel elk oppervlak toegepast kan worden. Dus ook als u steen, hout, aluminium of bijvoorbeeld polyester aan elkaar wilt lijmen, is deze lijmsoort zeer geschikt.

Voordelen samengevat

Al onze lijmen die middels UV-licht uitharden, bevatten de volgende voordelen:

  • Zijn zeer gemakkelijk om mee te werken
  • Zorgen voor weinig tot geen vervuiling op uw werkplek
  • Realiseren een lage warmteontwikkeling tijdens het uitharden

Wilt u meer weten over onze lijmsoorten? Of bent u er inmiddels al uit welke variant het meest geschikt is voor uw klus of project? Plaats direct uw bestelling of neem contact met ons op.

UV-lijm of UV lijm

Kies voor onze UV lijm

Plaats direct een bestelling voor uw gewenste UV lijm. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan als u nog wat meer informatie wenst. Daarvoor mag u ook bellen naar 0348-744242 of mailen naar info@bestkleefstoffen.nl. Met onze UV lijm hecht u alles schoon, muurvast en supersnel aan elkaar.