BEST Kleefstoffen

UV lijm kopen

Bij ons kunt u meerdere soorten UV lijm kopen

Wilt u de beste UV lijm kopen die er is? BEST Kleefstoffen ontwikkelt en produceert al meer dan 16 jaar allerlei lijmsoorten. U kunt er dus vanuit gaan dat wij UV lijm van een hoge kwaliteit verkopen. Weet u nog niet zeker of u epoxylijm of acrylaatlijm nodig heeft voor uw project? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer of emailadres onderaan deze pagina. Lees gauw verder voor meer informatie over onze UV lijm.

Meer informatie over onze UV lijm

Voor u een UV lijm gaat kopen in onze webshop, vindt u het misschien fijn wat meer over deze lijmsoort te weten. UV lijm bestaat uit één component en is oplosmiddelvrij. Verder heeft het een zeer korte uithardingstijd. Wat bijzonder is aan deze lijm, is dat het uitharden meestal plaatsvindt door middel van UVA licht, bij kamertemperatuur. In sommige gevallen moet er een Activator of warmte worden gebruikt voor de uitharding. BEST Kleefstoffen verkoopt zowel PL en KL lijm aan op basis van UV. PL lijmen hebben een basis van acrylaat en KL lijmen een basis van epoxy.

Wat belangrijk is voor u onze UV lijm gaat kopen

Naast de kenmerken van de verschillende UV lijmen is het ook belangrijk dat u leest voor welk materiaal ze kunnen worden gebruikt. Het zou jammer zijn als u de verkeerde UV lijm koopt voor uw klus. Heeft u bijvoorbeeld een hele sterke lijm nodig, bijvoorbeeld voor beton of steen? Dan is een epoxylijm misschien beter geschikt dan een acrylaatlijm. Lees dus goed de productinformatie voor u een UV lijm koopt.

Nog wat voordelen van onze UV lijm

Wij weten hoe we lijm moeten maken. Dit merkt u aan de volgende voordelen van onze UV lijm:

  • Ze zijn heel gebruiksvriendelijk
  • Ze werken heel precies
  • Er is tijdens het uitharden een lage warmteontwikkeling

Wilt u graag nog wat meer informatie over UV lijm of misschien over een andere lijmsoort? Wij zijn u graag van dienst.

UV-lijm-kopen

Waarom u bij ons UV lijm moet kopen

BEST Kleefstoffen verkoopt lijm voor elke situatie en elk project. Onze componenten lijmen, Activators en Cleaners laten u niet in de steek! Dus plaats direct een bestelling voor de UV lijm die u nodig heeft. Heeft u nog wat vragen? Bel ons op 0348-744242 of stuur een mail naar info@bestkleefstoffen.nl. Onze lijm hecht elk materiaal zo goed mogelijk en zo snel mogelijk. Reden genoeg om onze UV lijm te kopen!