BEST Kleefstoffen

Twee componenten PU lijm

Wij produceren de beste twee componenten PU lijm

Bent u op zoek naar de beste twee componenten PU lijm? Dan moet u onze lijm bestellen. BEST Kleefstoffen is een bedrijf van Duitse origine. Wij ontwikkelen en produceren al meer dan 16 jaar de beste lijm voor elke situatie. Of u nu particulier of industrieel grootgebruiker bent: wij verkopen PU lijm voor elke situatie. Zoekt u in onze bestaande lijmsoorten en vindt u toch niet helemaal wat u nodig heeft? Misschien kunnen we dan een lijm op maat maken.

Welke twee componenten PU lijmen verkopen wij?

Wij verkopen meerdere soorten PU lijm, zowel flexibele, halfstijve en stijve lijmen. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, grijs en helder. Ze zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld metaal, steen, kunststof en hout. Onze twee componenten PU lijm is voor gebruik al gemengd. Ook is deze componenten lijm nauwkeurig aan te brengen op het gewenste oppervlak dankzij de meegeleverde applicator. Wist u dat we ook een PU lijm met een supersnelle verwerkingstijd verkopen? Deze lijm is in 45 seconden verwerkt en is in 3 uur volledig uitgehard. Of wat dacht u van onze stijve PU lijm, geschikt voor het reparen van beton en baksteen? Deze is in 4 uur uitgehard en ideaal voor kleine reparaties.

Onze PU lijm is geschikt voor veel materialen

Waarschijnlijk verkopen wij een twee componenten PU lijm voor elk materiaal en elke situatie. Om een paar voorbeelden te noemen:

  • Glas
  • Natuursteen
  • Staal
  • Beton
  • Aluminium
  • Thermoplasten
  • Glasvezel

Twee-componenten-PU-lijm

Hebben we toch iets over het hoofd gezien? Geef het aan ons door en wie weet kunnen we dan wel een PU lijm op maat maken! Verder is het natuurlijk belangrijk dat u kiest voor de twee componenten lijm die het beste past bij uw type reparatie. Gaat u alleen een klein scheurtje dichten? Of gaat het om de assemblage van bouwpanelen? U vindt bij al onze componenten lijmen precies aangegeven waar deze voor zijn bedoeld.

Koop uw twee componenten PU lijm bij BEST Kleefstoffen

Wist u dat wij naast goede kwaliteit ook goede prijzen bieden? Wacht dus niet langer en bestel één of meerdere PU lijmen uit ons assortiment. Heeft u toch nog wat vragen? Bel ons dan op 0348-744242. Wilt u liever mailen? Dat kan: info@bestkleefstoffen.nl. Kies voor de beste producent van twee componenten PU lijm!