BEST Kleefstoffen

Twee componenten lijm

Twee componenten lijm kopen?

Bij BEST Kleefstoffen kunt u twee componenten lijm kopen van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Elke lijm uit ons assortiment is uniek in zijn soort. U kunt bij ons vele verschillende soorten lijm bestellen. Zo is er voor elke klus een passende lijm. Wij bieden u een keuze uit zowel rigide als flexibele oplossingen. Op onze website kunt u een uitgebreid overzicht vinden van de soorten lijm in ons assortiment en welke specificaties ze hebben. Deze specificaties zijn bijvoorbeeld de kleur, curing time, viscosity, temperature range, electric resistance of ultimate strength (in uur). De twee componenten lijm staat ook wel bekend als epoxy of acrylaat. De lijm is zeer sterk en breed toepasbaar. U kunt deze lijm en andere soort bestellen via onze webshop.

Twee componenten lijm: wat is het?

Zoals de naam al zegt, bestaat een twee componenten lijm uit twee componenten. De twee componenten bestaan uit een verharder en een lijmbasis. De basis is meestal van epoxy. De twee componenten zijn in de verpakking verpakt in aparte tubes. Deze componenten kunt u vermengen door een automatisch systeem te gebruiken of een spatel. Aangezien de lijm vrij snel kan uitharden, is het verstandig om de lijm zo snel mogelijk aan te brengen. De lijm is vaak ontzettend sterk en kan daardoor gebruikt worden voor diverse soorten materialen. Wat kenmerkend is voor deze lijm, is dat het uitharden alleen plaatsvindt als de beide componenten met elkaar vermengd zijn.

twee-componenten-lijm

Waar is de lijm geschikt voor?

Nagenoeg alle soorten twee componenten lijm zijn zeer geschikt voor ijzersterke reparaties. Denk bijvoorbeeld aan reparaties van metalen zoals aluminium, staal of ijzer. De lijm kan erg goed ingezet worden om metaalsoorten met elkaar te verlijmen. Daarnaast is het toepasbaar om metaal met andere materialen te verlijmen zoals steen, hout, kunststoffen of beton. Voorwerpen die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden kunnen prima gerepareerd worden met twee componenten lijm. Extreme omstandigheden zijn bijvoorbeeld water, krachten, trillingen of zware belasting. De voorwerpen waarvoor u de lijm kunt gebruiken:

  • Auto-onderdelen
  • Gereedschap
  • Onderdelen van scooter, motor, fiets of bromfiets
  • Bestek
  • Metalen hekken

Redenen om twee componenten lijm te bestellen bij BEST Kleefstoffen

Al ruim 16 is de Duitse fabrikant BEST Klebstoffe producent van vele soorten kleefstoffen. We hebben deze kwaliteitsproducten nu naar Nederland gehaald. Onze twee componenten lijm heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en is tot op dit moment ongeƫvenaard in de markt voor kleefstoffen. Zowel particulieren als bedrijven zijn meer dan welkom. Onze producten zijn online te bestellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: 0348-744242 of via de e-mail: info@bestkleefstoffen.nl.