BEST Kleefstoffen

Twee componenten epoxy lijm

Wij verkopen de beste twee componenten epoxy lijm

Bent u als bedrijf op zoek naar twee componenten epoxy lijm van goede kwaliteit? En zou het ook fijn zijn als de prijs dan niet te duur uitvalt? Dan moet u de lijm van BEST Kleefstoffen proberen. Ons bedrijf maakt de beste lijmen in onze Duitse fabrieken. We verkopen zowel componenten lijmen voor particulier en industrieel gebruik. Bent u nog op zoek naar iets anders? Wilt u misschien dat we een lijm op maat maken? Bel of mail ons en dan hoort u zo snel mogelijk hoe wij u kunnen helpen.

Wat voorbeelden van twee componenten epoxy lijm

BEST Kleefstoffen verkoopt verschillende soorten twee componenten epoxylijm. Bijvoorbeeld een koudhardende, met metaal gevulde epoxy lijm. Deze lijm is ideaal voor noodreparaties. Of wat dacht u van onze epoxy lijm voor de bouwsector? Deze lijm is bestand tegen trillingen en is hierdoor uitermate geschikt voor toepassingen die een sterke, veerkrachtige verbinding vereisen. Onze twee componenten lijmen zijn geschikt voor elke industrie en elke situatie. Verder zijn ze uitstekend bestand tegen water, olie, benzine en heel veel andere vloeistoffen.

Wat is het verschil tussen één of twee componenten?

Wist u dat er ook één componenten lijm bestaat? Waarom heeft een lijm eigenlijk één of twee componenten? Dit heeft te maken met de chemische reactie die we willen realiseren. Soms is het genoeg om een lijm te laten drogen aan de lucht of met behulp van UVA licht. Dat zijn de zogenoemde één componenten lijmen. Maar soms hebben we een extra bestanddeel nodig om de lijm zo goed mogelijk te laten uitharden. En u raadt het vast al: bij twee componenten epoxylijm is dat extra bestanddeel epoxy.

Twee-componenten-epoxy-lijm

Wat belangrijk is bij het gebruik van twee componenten epoxy lijm

Het is extra belangrijk dat u de instructies goed leest als u twee componenten lijm gebruikt. De twee componenten moeten namelijk nog gemengd worden. Het is echter wel zo dat we het de consument steeds makkelijker maken. Nog een reden om voor de epoxy lijm van BEST Kleefstoffen te kiezen! Wilt u dat onze lijm nog beter hecht of nog sneller uithardt? Gebruik dan één van onze activators of primers.

Kies voor de twee componenten epoxy lijm van een expert

Ons bedrijf ontwikkelt en produceert al meer dan 16 jaar allerlei soorten lijm. U kunt er dus vanuit gaan dat wij weten welk product het beste past bij welke situatie. Plaats dus snel een bestelling bij onze webshop. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 0348-744242 of mail ons op info@bestkleefstoffen.nl. BEST Kleefstoffen verkoopt de beste twee componenten epoxy lijm voor iedereen!