BEST Kleefstoffen

Secondelijm metaal

Wij verkopen secondelijm voor metaal van kwaliteit

Waarom moet u secondelijm voor metaal bij ons kopen? Omdat onze lijmsoorten kwaliteit hebben. Wij hebben namelijk al meer dan 16 jaar ervaring opgedaan in het ontwikkelen van allerlei lijmsoorten. U kunt er daarom vanuit gaan dat onze secondelijm optimaal presteert. Verder vindt BEST Kleefstoffen het belangrijk dat de particuliere consument ook van deze kwaliteit kan genieten.

Wat is secondelijm eigenlijk?

Wat maakt deze lijm een secondelijm? Dat is de basis, cyanoacrylaat. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat de lijm heel snel uithardt onder invloed van luchtvochtigheid. Secondelijm is normaal gesproken een kleurloze lijm en kan zich in enkele seconden hechten aan een oppervlak. Het is te verkrijgen als heel vloeibaar, maar ook als een wat dikker substantie. Omdat de lijm zo vloeibaar is, wordt het meestal gebruikt op gladde oppervlakken. Verder wordt het wel eens toegepast om kleine kiertjes op te vullen of om een voorwerp te laten glanzen.

Wij produceren meerdere soorten secondelijm voor metaal

Waar heeft u secondelijm voor nodig? Gaat u metaal verbinden met metaal of met een ander materiaal? Kunststof bijvoorbeeld? Of rubber? Lees dan goed de productinformatie door in onze webshop, zodat u zeker weet dat u de juiste lijm koopt voor uw project. BEST Kleefstoffen verkoopt secondelijm voor metaal met verschillende diktes. Verder verkopen wij lijmen die uitermate geschikt zijn voor metaalverbindingen, maar ook een lijmsoort die speciaal wordt toegepast op gebruikt metaal. Zoekt u juist een lijm die verschillende materialen met elkaar verbindt? Ook daarvoor hebben wij verschillende opties in onze webshop. Wist u dat wij ook setjes aanbieden? Dan kunt u voordelig een secondelijm samen met een Primer en vulmiddel kopen: ideaal voor het maken van uw modeltreinen of klusjes in en om het huis. Bij BEST Kleefstoffen vindt u een lijm geschikt voor elk project. Mist u toch een lijmsoort? Bel of mail ons en wie weet kunnen wij voor u een secondelijm op maat maken!

Secondelijm voor metaal

Bestel nu secondelijm voor metaal bij BEST Kleefstoffen

Heeft u een keus gemaakt uit onze lijmsoorten? Kiest u ook voor de lijm van een specialist? Goed zo! Plaats snel uw bestelling in onze webshop en voor u het weet heeft u genoeg secondelijm voor uw volgende project. Wilt u nog iets vragen over onze lijmsoorten? Bel ons dan op 0348-744242 of stuur een mail naar info@bestkleefstoffen.nl. Bent u verder nog op zoek naar iets, een schoonmaakmiddel bijvoorbeeld voordat u gaat lijmen? Ook hiervoor kunt u bij BEST Kleefstoffen terecht. Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze secondelijm voor metaal zo goed mogelijk zijn werk doet.

Meer weten over onze lijmen? Bekijk ons lijm assortiment en onze webshop!