BEST Kleefstoffen

Secondelijm kopen

Waarom moet u bij ons secondelijm kopen?

Er is een aantal redenen waarom u secondelijm bij ons moet kopen. Wij houden ons al jarenlang bezig het ontwikkelen en produceren van allerlei lijmsoorten en zijn daarin experts geworden. BEST Kleefstoffen vindt het belangrijk dat niet alleen de industrie onze kwalitatieve lijm kan kopen, maar ook de particuliere consument. Verder heeft onze secondelijm een goede prijs-kwaliteitverhouding en verkopen wij ook aanverwante producten.

Wilt u onze secondelijm kopen? Eerst even wat achtergrondinformatie

Secondelijm heeft cyanoacrylaat als basis. Het is normaal gesproken een transparante lijm die in enkele seconden een verbinding aan kan maken. De lijm kan heel vloeibaar zijn, maar ook wat dikker. Zodra secondelijm in contact komt met lucht, en dan specifiek met het vocht in de lucht, zal hij gaan uitharden. Secondelijm wordt onder andere gebruikt om kleine kiertjes of gaatjes op te vullen of om een voorwerp te beschermen. Verder wordt het voornamelijk gebruikt op gladde oppervlakken, omdat de lijm erg vloeibaar is.

Secondelijm kopen

Wij verkopen verschillende soorten secondelijm

Het kan zijn dat u niet voor elk project of elke situatie dezelfde lijm kunt kopen. Lees dus goed de productinformatie door voor u besluit onze secondelijm te kopen. BEST Kleefstoffen verkoopt onder andere speciale secondelijmen voor één type materiaal, bijvoorbeeld voor metaal. Als het gaat om het lijmen van kunststof, heeft u misschien weer een hele andere soort nodig. Ook die verkopen wij. U kunt echter ook een all-round secondelijm bij ons kopen die voor heel veel materialen geschikt is, bijvoorbeeld voor rubber, kunststof, metaal en hout. Wij zijn er van overtuigd dat wij voor elke klus de juiste lijm verkopen. Mocht u toch een soort of toepassing missen? Neem contact met ons op en wie weet kunnen wij een lijm voor u op maat maken!

Koop nu uw secondelijm bij ons

Wilt u ook secondelijm van een specialist gebruiken? Een bedrijf dat al 16 jaar actief is in de lijmindustrie en de nieuwste ontwikkelingen in de gaten houdt? Koop dan uw secondelijm voortaan bij BEST Kleefstoffen. Heeft u nog vragen over de toepassing of de juiste soort lijm voor uw project? Bel ons dan op 0348-744242 of mail naar info@bestkleefstoffen.nl. Heeft u verder nog iets nodig? Wij verkopen ook bijbehorende producten zoals een Activator of een UV zaklamp. Zo weet u zeker dat onze lijm optimaal zijn werk doet. Kies er dus voor onze secondelijm te kopen!