BEST Kleefstoffen

Rubber op metaal lijmen

Ideaal om rubber op metaal te lijmen

Wilt u graag rubber op metaal lijmen? Bestel dan een lijm van BEST Kleefstoffen. Zowel door hobbyisten als in de industrie worden onze lijmen volop gebruikt. Ze werken namelijk supersnel, hechten twee verschillende materialen muurvast aan elkaar en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Vooral onze secondenlijmen lenen zich bij uitstek voor het verlijmen van rubber op metaal. Bent u benieuwd naar onze lijmen? Bestel direct uw gewenste variant. Wij helpen u graag aan de juiste lijm waarmee u rubber op metaal kunt lijmen.

Informatie over onze lijmen

Metaal en rubber zijn twee compleet verschillende soorten materialen. Toch is het ons gelukt een lijm te ontwikkelen die beide oppervlakken aan elkaar kan hechten. Rubber is er in vele soorten, maten en kwaliteiten. Of rubber goed te lijmen is, hangt af van de soort en de kwaliteit. Hetzelfde geldt voor metaal. Ook dit bestaat in vele verschillende varianten. Is uw metaal en rubber goed droog, schoon en vetvrij te maken? Dan kan onze lijm het rubber binnen enkele seconden muurvast hechten aan het metaal. Onze lijm is dusdanig sterk, dat u vrijwel naadloos kunt lijmen. Het hoofdbestanddeel van onze secondelijm is cyanoacrylaat. Dit is oplosmiddelvrij, vrijwel reukloos en is zeer goed bestand tegen warmte en kou.

Volg deze stappen als u metaal op rubber wilt lijmen

Hierbij een eenvoudig stappenplan:

  1. Maak zowel het rubber als het metaal stof- en vetvrij
  2. Breng onze lijm dun aan op één zijde van de materialen
  3. Druk het rubber stevig tegen het metaal aan
  4. Verwijder eventuele lijmresten
  5. Laat de hechting enkele uren uitharden voor een optimaal resultaat

Pas op dat u zelf niet met de lijm in aanraking komt. En houd onze lijm buiten bereik van kinderen.

Rubber-op-metaal-lijmen

Onze lijm is voor iedereen handig

Onze secondelijm wordt voor enorm veel doeleinden gebruikt. Denk aan hobbyisten, zoals modelbouwers, maar ook bijvoorbeeld in allerlei situaties in de industrie. Dit geeft aan dat onze lijm zichzelf al volop bewezen heeft. Wilt u ook zeker zijn van een muurvaste verbinding tussen metaal en rubber? Bestel dan via onze eenvoudige webshop uw gewenste lijmsoort. Wij verkopen bovendien de juiste primers en activators voor de juiste voor- en nabewerking. Zo kunt u in no time rubber op metaal lijmen!

Laat ons u helpen rubber op metaal te lijmen

Wilt u metaal op rubber lijmen? Dan vormt een supersnelle, muurvaste lijm hiervoor de perfecte basis. Deze lijm vindt u bij BEST Kleefstoffen. Bestel vandaag nog uw gewenste type. Wilt u eerst meer weten over onze lijmen? Bel naar 0348-744242 of stuur een mail naar info@bestkleefstoffen.nl. Wij hebben voor u de juiste lijm waarmee u rubber op metaal kunt lijmen!