BEST Kleefstoffen

Rubber op aluminium lijmen

Rubber op aluminium lijmen? Kies voor Best Kleefstoffen!

Wilt u rubber op aluminium lijmen? Probeer dan eens één van de 1 of 2 componenten lijmen van BEST Kleefstoffen. Wij verkopen meerdere universele, gebruiksvriendelijke lijmen die u in allerlei situaties kunt gebruiken. Onze fabrieken leveren de beste kwaliteit, want we specialiseren ons al ruim 16 jaar in het ontwikkelen van de beste lijmsoorten. Bent u op zoek naar een lijm voor rubber of aluminium die wij niet hebben? Wie weet kunnen wij dan wel speciaal voor u een lijmsoort maken!

Informatie over onze lijmen

Niet elke lijm is geschikt voor het aan elkaar bevestigen van twee verschillende materialen. Kijk daarom goed op de verpakking. Staat er dat hij geschikt is voor aluminium, rubber en glas? Dit hoeft nog niet te betekenen dat hij ook geschikt is voor rubber op aluminium. Misschien is deze twee componenten lijm alleen geschikt voor rubber op rubber, glas op glas, etc. Maar, geen paniek: BEST Kleefstoffen heeft dit soort lijmen wel! Een voorbeeld is BEST CA-221. Deze één componenten lijm is zeer geschikt voor het onderling lijmen van kunststof, rubber, metaal en hout. Als voorbeeld wordt EPDM-rubber genoemd, een rubber die veel in de bouw- en automobielsector wordt gebruikt. Dit maakt het dus een ideaal product als u rubber op aluminium wilt lijmen.

rubber op aluminium lijmen

Dit is belangrijk als u rubber op aluminium gaat lijmen

Wilt u dat onze componenten lijm zo goed mogelijk zijn werk doet? Dan zijn de volgende dingen belangrijk:

  1. Maak beide materialen schoon met onze BEST Cleaners
  2. Lees goed hoe u de lijm moet aanbrengen, want dit kan verschillen
  3. Druk het rubber op het aluminium voor ongeveer 20 seconden
  4. Verwijder eventuele lijmresten
  5. Moet de lijm sneller uitharden? Gebruik dan een Activator

Onze lijmen zijn er voor elke klant en elke situatie

BEST Kleefstoffen kan u overal mee helpen. Of u nu klust in uw eigen huis of twee componenten lijm gebruikt in uw bedrijf. Heeft u een grote klus? Of gaat het alleen om een kleine reparatie? Is snelle uitharding belangrijk of een bepaalde kleur? Onze componenten lijmen, primers en activators zullen u niet in de steek laten! Dus ga naar onze webshop en maak uw keuze. Wilt u nog meer weten over onze producten? Bel naar 0348-744242 of stuur een email naar info@bestkleefstoffen.nl. Wij zijn er van overtuigd dat u bij ons het beste product zult vinden om rubber op aluminium te lijmen.