BEST Kleefstoffen

Rubber lijmen

Effectief en eenvoudig rubber lijmen met top lijm

Als u op zoek bent naar goede rubber lijmen, dan bent u bij BEST Kleefstoffen aan het juiste adres. BEST Kleefstoffen bestaat al lange tijd en heeft veel ervaring in het verkopen van de beste kleefstoffen. Wij bieden u lijmoplossingen voor diverse soorten klussen en hebben een uitgebreid assortiment aan kleefstoffen van hoge kwaliteit. U kunt dus ook bij ons terecht wanneer u rubber lijmen wilt aanschaffen. Wij hebben diverse lijmsoorten die hiervoor geschikt zijn. Bestel dus uw benodigde lijmen bij BEST Kleefstoffen en u kunt profiteren van hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Hoe u rubber kunt verlijmen

Rubber is er in diverse soorten en maten. Als u rubber wilt lijmen is vooral de soort en kwaliteit ervan van belang. Goed lijmen betekent dat u een sterke, goede en belastbare verbinding maakt. De lijmen in ons assortiment die uitermate geschikt zijn voor rubber, zijn secondelijm en cyaanacrylaatlijm. In de categorie├źn secondelijmen en cyaanacrylaatlijm hebben we nog diverse soorten. Zo heeft u altijd de beste lijm voor uw klus. Onze lijmen zijn prima in staat om rubber op rubber te lijmen of rubber op metalen. Mocht u vragen hebben of advies willen, dan kunt u bellen naar: 0348-744242.

Secondelijm voor rubber lijmen

Secondelijm is een super handige en veelzijdige lijm die voor heel veel toepassingen gebruikt kan worden. Het hecht zich goed op rubber, maar ook op kunststof, metalen of hout. Het grote voordeel van het gebruik van secondelijm is dat het razendsnel droogt en ijzersterk is. Dankzij onze speciale tubes en aanbrengpunten is de lijm nauwkeurig en gedoseerd aan te brengen.

Cyaanacrylaatlijm voor rubber lijmen

Cyaanacrylaatlijm is een snel hardende lijm met alfa-cyaanacrylzuurester als grondstof. Onder andere deze grondstof zorgt voor een hele sterke verbinding voor verschillende materialen. Denk aan rubber of porselein, hout, kunststof, keramiek, leer, PVC en steen. U kunt ook materialen onderling met elkaar verlijmen met cyaanacrylaatlijm. Zorg er wel altijd voor dat het rubber eerst goed schoongemaakt is met aceton of een ander schoonmaakmiddel.

Rubber-lijmen

Schaf uw rubber lijmen aan bij BEST Kleefstoffen

In onze webshop kunt u de beste rubber lijmen vinden. Wij staan ook voor u klaar wanneer u andere soorten lijmen wilt aanschaffen. Het maakt niet uit welk materiaal u moet verlijmen of repareren: BEST Kleefstoffen heeft de lijm die u zoekt. Voor advies of meer informatie kunt u altijd met ons contact opnemen. Via de website of ons telefoonnummer: 0348-744242. U kunt ons ook een e-mail sturen: info@bestkleefstoffen.nl.