BEST Kleefstoffen

PU lijm

Uw specialist in PU lijm

Heeft u voor uw klus of project PU lijm nodig? Kijk dan eens rond in de webshop van BEST Kleefstoffen. Wij hebben zowel voor particulieren als bedrijven de juiste lijmen. Onze lijmen zijn sterk, geschikt voor verschillende materialen en in diverse types verkrijgbaar, van stijf tot flexibel. Plaats daarom vandaag nog uw gewenste bestelling bij ons. Wij zijn graag uw ervaren en erkende partner. Wij maken niet voor niets al sinds 2001 de beste lijmen en zijn ISO 9001: 2008 gecertificeerd. Ook voor u hebben wij de juiste PU lijm.

Dit wilt u weten over PU lijm

Onze PU lijm valt onder de structuurlijmen. Deze lijmen bestaan uit twee componenten, zijn chemisch hardend en zijn toepasbaar in stijve en flexibele toestand. Deze lijmsoorten zijn uitstekend geschikt voor het aan elkaar hechten van bijvoorbeeld metalen, keramiek, kunststoffen, steen en hout. U kunt er zowel dezelfde als verschillende materiaalsoorten mee verlijmen. Als u deze lijm bij ons bestelt, ontvangt u een kant-en-klaar product. De lijm is al volledig gemengd en klaar voor gebruik. De lijm is eenvoudig en zeer nauwkeurig aan te brengen met de meegeleverde applicator.

PU-lijm

Hierbij biedt onze PU lijm de uitkomst

Als we verder inzoomen op onze PU lijmen, dan ontdekt u dat dit een twee componenten, thixotrope, geurarme en op polyurethaan gebaseerde lijm is. Deze polymeriseert bij kamertemperatuur en is geschikt voor het structureel verlijmen van verschillende materialen. Denk aan thermoplasten, thermohardende kunststoffen, staal, cement, aluminium, hout en glas. Belangrijke eigenschappen van deze lijmen zijn dat ze zeer goed hechten, een maximale sterkte hebben en uitermate bestand zijn tegen chemicaliƫn. Wij beschikken zowel over zwarte, grijze, witte en kleurloze lijmen. Waar heeft u behoefte aan? Plaats een bestelling of vraag een offerte aan!

Pas uw lijm op deze materialen toe

Onze lijmen zijn uitermate geschikt voor het aan elkaar lijmen van bijvoorbeeld de volgende materialen:

  • Glas
  • Hout
  • Staal
  • Cement
  • Aluminium
  • Thermoplasten
  • Thermohardende kunststoffen

Waar heeft u onze lijm voor nodig? Bestel direct uw gewenste product en hoeveelheid.

Bestel bij ons PU lijm

Bent u op zoek naar efficiƫnte PU lijm? Bezoek onze webshop en bestel het type en de hoeveelheid die u nodig heeft. Vraag desgewenst eerst via ons online contactformulier een vrijblijvende offerte aan. Met vragen mag u bellen naar 0348-744242 of mailen naar info@bestkleefstoffen.nl. Wij helpen u graag aan kwalitatief hoogstaande PU lijm.