BEST Kleefstoffen

PU lijm kopen

Dit is waarom u onze PU lijm moet kopen

Waarom kunt u het beste PU lijm kopen bij Best Kleefstoffen? Wij zijn expert in het ontwikkelen en produceren van lijm. Dit doen we al ruim 16 jaar. Verder zijn we ISO 9001: 2008 gecertificeerd. Wij weten dus precies wanneer welke lijm het beste werkt en verkopen daar ook de meeste soorten van. We verkopen onze PU lijm zowel aan particulieren als bedrijven. Plaats dus zo snel mogelijk uw bestelling bij ons: u zult er geen spijt van krijgen!

Meer informatie over PU lijm voor u het gaat kopen

Niemand wil een kat in de zak kopen. Daarom vertellen we u graag wat meer over onze PU lijm. Dit product is een structuurlijm, wat betekent dat het uit twee componenten bestaat, chemisch uithardt en zowel stijf als flexibel kan worden toegepast. Onze twee componenten PU lijm is kant-en-klaar. Het hoeft niet meer gemengd te worden en kan dus gelijk worden gebruikt. Vergeet u ook niet eventueel een Primer, Cleaner of Activator te kopen? Zo zorgt u er voor dat onze lijm optimaal zijn werk kan doen.

PU lijm is geschikt voor allerlei materialen

BEST Kleefstoffen verkoopt PU lijm voor elk materiaal, dus wij weten zeker dat u een lijm zult vinden voor uw klus! Een paar materialen:

  • Cement
  • Aluminium
  • Thermoplasten
  • Glas
  • Hout
  • Staal

Weet u al hoeveel PU lijm u wilt kopen? Bestel dan gauw onze lijm in de webshop.

PU lijm kopen

Bij ons kunt u PU lijm kopen in meerdere kleuren

Het is belangrijk om voor elke klus de juiste lijm te kopen. Daarom verkoopt BEST Kleefstoffen PU lijm in meerdere kleuren: zwart, grijs, wit en kleurloos. Grote kans dat u een reparatie daardoor onopvallend kunt uitvoeren. Verder is het natuurlijk ook belangrijk dat een lijm onder veel omstandigheden kan worden gebruikt. Daarom zijn onze PU lijmen bijvoorbeeld goed bestand tegen chemicaliƫn, polymeriseren ze bij kamertemperatuur en zijn ze geurarm.

Koop onze kwalitatieve PU lijm

Dus bent u op zoek naar de beste PU lijm voor elke klus? Bestel dan in onze webshop de lijm die u nodig heeft. Wij zijn er van overtuigd dat u bij ons de beste lijm koopt! Kunt u toch niet de juiste PU lijm voor uw klus vinden? Neem dan contact met ons op, wie weet kunnen we u alsnog helpen! Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0348-744242 of stuur een emaile naar info@bestkleefstoffen.nl. Bij ons kunt u de beste soorten PU lijm kopen.