BEST Kleefstoffen

Plexiglas lijmen

Koop uw plexiglas lijmen bij BEST Kleefstoffen

Bent u op zoek naar hoogwaardige plexiglas lijmen? Dan zit u bij BEST Kleefstoffen helemaal goed. Plexiglas lijmen zijn zeer geschikt om plexiglas met elkaar te verlijmen. Het is namelijk niet mogelijk om plexiglas te lijmen met gewone lijm. Geschikte lijmen voor plexiglas zijn (cyaan)acrylaat lijmen. Deze lijm kunt u verkrijgen bij BEST Kleefstoffen. Wij verkopen de beste high-end lijmen die geschikt zijn voor zowel particulieren en bedrijven. Onze hoogwaardige lijmen kunt u vinden in onze webshop. Wanneer u meer informatie wilt of advies, dan kunt u ons bereiken op: 0348-744242.

plexiglas-lijmen

Geschikt kleefstoffen om plexiglas te lijmen

Plexiglas lijmen zijn speciaal geschikt om plexiglas met elkaar te verlijmen. De officiële naam voor plexiglas is acrylaat. Om die reden wordt er vaker gesproken over een acrylaatlijm dan over plexiglaslijm. Acrylaat kan niet met gewone lijm verlijmd worden omdat de hechting gewoon niet goed is. U heeft dus altijd speciale plexiglaslijm nodig zoals (cyaan)acrylaatlijm. Acrylaatlijmen hebben geen kleefkracht. Ze zorgen ervoor dat de oppervlakten die met elkaar verlijmd moeten worden soort van samensmelten. Het verlijmen van plexiglas lijkt dus meer op lassen. Een ander kenmerk van acrylaatlijm is dat de lijm heel dun is. Hierdoor moet het door middel van een dunne naald aangebracht worden op de contactoppervlakken. Dit maakt het lijmen wel iets lastiger, maar met een goede voorbereiding is het heel eenvoudig om te doen.

Voorbereidingen voor plexiglas lijmen

Voordat u aan de gang gaat met plexiglas lijmen met één van onze (cyaan)acrylaatlijmen, is het belangrijk dat u goede voorbereidingen treft. Het eerste wat u dient te doen, is de oppervlakten die u gaat verlijmen zo glad en vlak mogelijk maken. Het glad en vlak maken kunt u doen met schuurpapier. Start hierbij met een grove korrel. Vervolgens dient u de delen schoon te maken met een antistatische reiniger of alcohol en droogmaken met een niet pluizende doek. Zet dan de delen tegen elkaar en let erop dat de delen tegen elkaar aanblijven tijdens het lijmen.

Bestel de beste plexiglas lijmen bij BEST Kleefstoffen

U kunt de beste kleefstoffen kopen bij BEST Kleefstoffen. Ons bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring en in die 20 jaar zijn we behoorlijk gegroeid. Door deze groei is het mogelijk geworden om de beste kleefstoffen tegen voordelige prijzen aan te bieden. Profiteer dus ook van hoogwaardige lijmen om uw klus effectief, snel en goedkoop te klaren. Voor advies of informatie kunt u ons bereiken op: 0348-744242 of stuur een e-mail: info@bestkleefstoffen.nl.