BEST Kleefstoffen

Metaallijm

Als u op zoek bent naar metaallijm

Als u aan de slag wilt met metaallijm, hoeft u alleen maar een bestelling bij BEST Kleefstoffen te plaatsen. Onze in Duitsland geproduceerde kleefstoffen zijn van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor zowel particulieren als de industrie. Wij bieden maar liefst 4 verschillende metaallijmen aan: cyanoacrylaat lijmen, anaerobe lijmen, twee componenten lijmen en UV uithardende lijmen. Weet u al welke lijm u nodig heeft? Bestel direct uw gewenste metaallijm of neem contact met ons op voor passend advies.

Metaallijm

Verschillende toepassingen met metaallijm

Heeft u een industriële of hobbymatige klus klaarliggen met metaal? Kies in beide gevallen voor onze veelzijdige lijm. Wij beschikken namelijk over dusdanig efficiënte en hechtende lijmen, dat wij voor elke klus de oplossing bieden. Wilt u metaal op metaal lijmen? Wilt u metaal op een andere materiaalsoort vastlijmen, zoals hout, kunststof of steen? Of wilt u een gebroken object van metaal graag nauwkeurig en professioneel repareren? In al deze gevallen bieden onze lijmen de uitkomst. Zowel voor uw ferro als non-ferro metalen is onze lijm geschikt.

Welke metaallijm is geschikt voor uw project?

Zoals eerder genoemd bieden wij maar liefst 4 verschillende soorten lijmen aan die metaal kunnen hechten aan ander metaal of een andere materiaal. Waar de één uitermate goed bestand is tegen water, warmte en chemicaliën, beschikt de ander juist over eigenschappen die goed van pas komen bij kleine projectjes die er vooral heel schoon en netjes uit moeten zien. Ook hangt de keuze van het soort metaallijm af van waarvoor u de lijm wilt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld een metalen haakje aan uw muur bevestigen? Of bent u op zoek naar een lijm die gebruikt kan worden om scheuren of bijvoorbeeld een lek te dichten? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie hierover.

Voordelen van onze lijmen

Ongeacht welke lijm u bij ons bestelt, deze lijm is:

  • Van de hoogste kwaliteit
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Ideaal voor meerdere toepassingen
  • Zeer geschikt voor een snelle hechting
  • Voordeliger dan mechanische bevestigingsoplossingen

Wilt u ook aan de slag gaan met onze lijm? Bezoek onze webshop, plaats uw bestelling of neem contact met ons op.

Bestel uw gewenste metaallijm

Kortom, ook voor uw project of klus hebben wij de juiste metaallijm. Wacht niet langer en bestel direct uw gewenste variant. Als u vragen heeft, mag u uiteraard een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen, bellen naar 0348-744242 of mailen naar info@bestkleefstoffen.nl. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod in metaallijm.