BEST Kleefstoffen

Metaal op metaal lijmen

Als u metaal op metaal wilt lijmen

Bent u op zoek naar een lijm waarmee u metaal op metaal kunt lijmen? Dan bent u aan het juiste adres bij BEST Kleefstoffen. Het is niet voor niets dat veel van onze afnemers werken in de metaalindustrie. Maar ook voor hobbyisten, zoals modelbouwers, biedt onze lijm uitkomst. Heeft u interesse in onze lijmen? Plaats direct een bestelling en voordat u het weet beschikt u over dé lijm waarmee u metaal op metaal kunt lijmen.

Met dit product lijmt u metaal het beste

Als u een oppervlak van metaal aan een ander oppervlak van metaal wilt vastlijmen, voldoet onze secondelijm hier prima voor. Deze is gemaakt op basis van cyanoacrylaat. Deze anaerobe lijmsoort hardt uit in situaties zonder zuurstof. Zolang de lijm op één van beide oppervlakken is aangebracht, zal deze nog niet uitharden, gezien de lijm in aanraking komt met de zuurstof in de lucht. Drukt u het andere oppervlak er tegenaan? Dan komt er geen zuurstof meer bij en hardt de lijm zeer snel uit. Slechts in enkele seconden zitten uw twee oppervlakken van metaal muurvast aan elkaar.

Metaal-op-metaal-lijmen

Voorbeelden om metaal op metaal te lijmen

Onze lijmen voor metaal worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld onderstaande doeleinden:

  • Voor het verlijmen van coaxiale onderdelen
  • Voor het vastzetten van schroeven tegen automatisch losdraaien
  • Voor het afdichten van schroefdraden en pijpen tegen gas of vloeibare stoffen

Zorg ervoor dat de metalen die u aan elkaar wilt verlijmen, schoon, vetvrij en stofvrij zijn. Houd er bovendien rekening mee dat u zelf niet in aanraking komt met de lijm en houd de lijm buiten bereik van kinderen.

Ontdek waar onze lijm veel gebruikt wordt

In zeer veel industrieën komt onze lijm om metaal op metaal te lijmen zeer goed tot z’n recht. Zo zijn veel van onze afnemers afkomstig uit de automotive industrie. Maar ook voor de scheepsbouw, spoorwegen en lucht- en ruimtevaart biedt onze lijm uitkomst. In veel gevallen wilt u zeker weten dat onderdelen niet zomaar van elkaar los kunnen breken of schuiven. In uw auto bijvoorbeeld of als u werkt met bepaalde machines. U begrijpt, wij mogen ook zeer regelmatig flesjes lijm opsturen naar garages en de machinebouw. Zelfs Defensie maakt gebruik van onze lijm. Wanneer volgt u?

Met onze lijm kunt u metaal op metaal lijmen

Als u metaal op metaal wilt lijmen, bent u bij BEST Kleefstoffen aan het juiste adres. Bestel direct de lijmsoort die u nodig heeft. Heeft u vragen voor ons? Bel naar 0348-744242 of stuur een mail naar info@bestkleefstoffen.nl. Wij leggen u graag uit hoe u optimaal metaal op metaal kunt lijmen!