BEST Kleefstoffen

Metaal op hout lijmen

Wilt u metaal op hout lijmen?

Als u metaal op hout wilt lijmen, dan is een snel hechtende en zeer sterke lijm hier een perfecte basis voor. Deze lijm vindt u in de webshop van BEST Kleefstoffen. Of u nu werkt met metaal en hout als hobbyist of in de industrie: wij hebben de juiste lijm voor u. Onze lijm hecht supersnel hout op metaal. Wilt u gebruik maken van onze lijm? Bezoek onze webshop en plaats een bestelling. Met onze lijm kunt u in no time metaal op hout lijmen.

Waarom niet elke lijm geschikt is voor hout en metaal

Metaal en hout verschillen op veel punten van elkaar. Als u beide materialen aan elkaar wilt vastlijmen, heeft u daarvoor een speciale lijm nodig. Selecteer dus eerst uw benodigde lijm. Zodra u uw gewenste lijm ontvangen heeft, is het belangrijk dat u beide oppervlakken gereed maakt voor een optimale hechting. Dit betekent dat u zowel het hout als het metaal droog, schoon, stofvrij en vetvrij maakt. Onze lijm hecht bovendien het beste als beide oppervlakken glad zijn. Is er sprake van scheuren of putjes? Gebruik dan onze primer om de oppervlakken perfect te egaliseren.

In enkele stappen metaal op hout lijmen

Als u uw hout op metaal wilt lijmen, hoeft u alleen maar onderstaande stappen te volgen:

  1. Maak eerst het hout en het metaal droog, schoon en stof- en vetvrij
  2. Breng de lijm dun aan op één van de materialen
  3. Druk vervolgens het metaal stevig tegen het hout aan
  4. Verwijder eventuele lijmresten met een droge doek
  5. Laat de hechting enkele uren uitharden voor een optimaal resultaat

Draag indien mogelijk handschoenen bij deze taak, zodat de kans dat u in aanraking komt met de lijm zo klein mogelijk is.

Metaal-op-hout-lijmen

Voor wie onze lijm de uitkomst biedt

Onze lijm wordt door een groot scala aan gebruikers besteld. Van modelbouwers die thuis een klein hobbykamertje hebben tot grote spelers in de industrie. Iedereen die onze lijm inmiddels toegepast heeft, is overtuigd van zijn snelle en muurvaste werking. Ook de gebruiksvriendelijkheid draagt bij aan de grote populariteit van onze kwalitatieve lijmen. Neem een kijkje in onze webshop en bestel direct uw gewenste lijmsoort als u hout op metaal wilt lijmen. Voeg eventueel meteen een primer en activator toe aan uw bestelling voor de juiste voor- en nabewerking.

Koop bij ons lijm om hout op metaal te lijmen

Als u metaal op hout wilt lijmen, dan biedt onze muurvaste, supersnelle lijm hiervoor de perfecte basis. Plaats direct een bestelling of neem contact met ons op als u vragen heeft. Bel naar 0348-744242 of stuur een mail naar info@bestkleefstoffen.nl en ontvang straks de juiste lijm om metaal op hout te lijmen!