BEST Kleefstoffen

Lijm voor metaal

Bent u op zoek naar lijm voor metaal?

Wilt u graag kwalitatieve lijm voor metaal bestellen? Dan bent u bij BEST Kleefstoffen aan het juiste adres. Onze metaallijmen zijn geschikt zijn voor vrijwel elke klus. Zowel in de industrie als voor de modelbouwer thuis. Wij bieden diverse soorten lijmen aan die geschikt zijn om metaal mee te lijmen. Zo is er onze PU-lijm, cyanoacrylaatlijm, acrylaatlijm en epoxylijm. Via onze webshop kunt u eenvoudig ontdekken welke lijm het beste past bij uw project of klus. Ontdek de mogelijkheden en bestel direct uw gewenste lijm voor metaal.

Lijm-voor-metaal

Ontdek onze verschillende soorten lijm

Wij bieden diverse lijmen aan waarmee u metalen kunt lijmen. Welke u kiest is afhankelijk van het materiaal dat u aan het metaal wilt vastlijmen. Rubber misschien? Een ander metaal? Een kunststoffen oppervlak? Bekijk onze webshop om te ontdekken welke lijm het beste bij uw klus of project past. Of neem contact op met onze specialisten. Zij informeren en adviseren u graag over al uw mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld onze 2 componenten epoxylijm. Deze lijm is zeer geschikt voor reparaties van metaal onder extreme omstandigheden. Denk aan trillingen, krachtwerkingen en zware belasting. Met deze lijm kunt u tevens zeer eenvoudig lekken en scheuren dichten. Maar ook als u ‘gewoon’ een haakje wilt ophangen, voldoet deze lijm voor metaal prima!

Wanneer een lijm voor metaal de uitkomst biedt

Naast het ophangen van haakjes of deurkloppers en het repareren van lekken en scheuren, biedt onze metaallijm nog voor veel meer klussen de uitkomst. Zo kan de modelbouwer zeer zorgvuldig zijn miniatuur bouwwerken realiseren met onze snelhechtende en – bij goed gebruik – onzichtbare lijm. Maar de lijm is ook zeer geschikt voor de industrie. Denk aan:

  • Het verlijmen van coaxiale onderdelen
  • Het vastzetten van schroeven tegen automatisch losdraaien
  • Het afdichten van pijpen en schroefdraden tegen gas of vloeibare stoffen

Hierbij nog enkele tips. Maak alvorens u de lijm voor metaal toepast, uw metaal goed schoon, vetvrij en stofvrij. Zorg ervoor dat u tijdens het lijmen niet in aanraking komt met het product. En houd de lijm voortdurend buiten het bereik van kinderen.

Bestel direct onze lijm voor metaal

Heeft u interesse in onze lijm voor metaal? Breng dan direct een bezoekje aan onze webshop. Daar ontdekt u uiterst eenvoudig welke eigenschappen elke lijm heeft. Zo ziet u in een paar klikken welke lijm voor uw klus of project het meest geschikt is. Heeft u vragen over onze lijmen? Bel naar 0348-744242 of stuur een e-mail naar info@bestkleefstoffen.nl. Wij helpen u graag aan de juiste lijm voor metaal.