BEST Kleefstoffen

Lijm voor aluminium

Wij verkopen de beste soorten lijm voor aluminium

Wilt u de beste lijm(en) voor aluminium gebruiken? Dan moet u eens in onze webshop kijken. BEST Kleefstoffen bestaat al ruim 16 jaar en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een grote speler in de lijmindustrie. Wij verkopen lijm met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor zowel particulier en industrieel gebruik. Verder hebben wij lijmsoorten voor elke situatie en elk materiaal. Daarnaast verkopen wij ook aanverwante producten zoals primers, cleaners en activators. Zo weet u zeker dat uw aluminium onderdeel optimaal wordt bevestigd door onze lijm!

Welke lijm voor aluminium kiest u?

Wilt u een aluminium object bevestigen aan een aluminium ondergrond? Of gaat om aluminium op hout, rubber of misschien glas? Dan moet u goed op de verpakking lezen van de lijm die u op het oog heeft. BEST CA-221 en BEST CA-212 zijn voorbeelden van een 1 componenten lijm die geschikt is voor het lijmen van aluminium op andere materialen. Dit zijn lijmen die cyanoacrylaat als hoofdbestanddeel hebben. BEST CA-105 werkt heel goed voor het verbinden van metaal met metaal. Ook BEST CA-114 is een goede lijm voor aluminium, en dan vooral als u werkt met gebruikte metalen. U ziet dat wij voor elk project de juiste lijm hebben. Dus maak gauw uw keuze bij BEST Kleefstoffen!

Kunnen wij u verder nog ergens mee helpen?

BEST Kleefstoffen is u graag overal mee van dienst. Heeft u de juiste lijm voor uw project gevonden? Vergeet dan ook niet de bijbehorende Primer, Cleaner of Activator te kopen. Als u al deze producten op de juiste manier toepast, zal onze lijm voor aluminium optimaal werken. Heeft u uitgebreid rondgekeken in onze webshop, maar mist u toch een bepaalde lijm? Misschien kunnen wij die dan wel voor u maken. Neem contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

Lijm-voor-aluminium

Onze lijmen zijn er voor elke klant en elke situatie

Werkt u in de bouwsector en bent u een grootverbruiker van lijm? Of heeft u de juiste lijm nodig om iets in uw auto goed te bevestigen? BEST Kleefstoffen kan u altijd voorzien van de juiste lijm. Wilt u meer informatie over onze producten? U kunt ons bellen op 0348-744242. Mailt u liever? Stuur dan een email naar info@bestkleefstoffen.nl. Weet u al welke lijm u wilt hebben? Plaats dan uw bestelling in onze webshop en kies de beste lijm voor aluminium voor uw project!