BEST Kleefstoffen

Lijm met UV licht

Wij verkopen lijm die met UV licht uithardt

Wij verkopen meerdere soorten lijm die met UV licht hard wordt. Het zijn allemaal één componenten lijmen, maar ze hebben acrylaat of epoxy als basis. U ziet dus dat BEST Kleefstoffen voor elke klus de juiste lijm verkoopt! Of u nu een UV lijm zoekt voor glas of metaal, een vloeibare of dikke lijm. Verder hebben wij zelfs een lijm die zonder een dure UV lamp kan uitharden. Voor deze BEST-Uvirapid lijmen kunt u een goedkopere UV zaklamp gebruiken.

Wat belangrijke informatie over onze UV lijmen

UV lijm is een oplosmiddelvrije één componenten lijm. Verder hebben alle soorten een korte uithardingstijd, en sommige, zoals de BEST-Uvirapid lijmen, zelfs een zeer korte tijd. Voeg daar het gebruik van UV licht aan toe en u heeft een optimale lijm voor klussen die niet veel tijd in beslag mogen nemen. Sommige van onze lijmsoorten gebruiken een Activator of warmte in plaats van UV licht voor het uitharden. BEST Kleefstoffen verkoopt zowel KL als PL lijmen op basis van UV. KL lijm heeft epoxy als basis en PL lijm acrylaat. Weet u nog niet zeker welke lijm u met UV licht wilt uitharden? Vraag het aan onze experts via de telefoon of e-mail: zij helpen u graag!

Kies voor lijm die met UV licht uit een zaklamp uithardt

Wanneer kiest u voor onze BEST-Uvirapid variant? Soms hoeft u misschien niet zoveel te lijmen, maar moet het wel snel en precies gebeuren. Zonde toch, als u daarvoor een zware UV lamp moet meezeulen? Dan is één van onze UV lijmen misschien wat voor uw project, omdat u voor deze lijm alleen een UV zaklamp hoeft te gebruiken. Deze lijmsoort:

  • Hardt extreem snel uit
  • Is erg handig voor locatiewerk
  • Wordt glashelder als het eenmaal hard is

Verder zult u met zo’n zaklamp heel wat minder geven aan energiekosten en dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. U kunt de UV zaklamp bij een plaatselijke winkel kopen of in onze webshop. Zo kunt u zo snel mogelijk aan de slag met uw klus!

Lijm-met-uv-licht

Kies voor onze lijm om met UV licht uit te harden

Ons bedrijf verkoopt een UV lijm voor elk project. U kunt ervan uitgaan dat wij kwaliteit leveren, want BEST Kleefstoffen is al ruim 16 jaar actief in de lijmindustrie. Dus doe gauw een bestelling bij onze webshop voor de juiste lijm. Kunnen we u nog ergens mee helpen? Bel ons op 0348-744242 of stuur een email naar info@bestkleefstoffen.nl. Vergeet ook onze bijbehorende producten niet, zoals een Primer of Activator. Onze service is compleet en daarom kiest u natuurlijk voor onze lijm die met UV licht uithardt!