BEST Kleefstoffen

Lijm rubber op metaal

Koop de juiste lijm voor rubber op metaal

Bent u op zoek naar een lijm waarmee u rubber op metaal kunt lijmen? Bekijk dan het ruime aanbod van BEST Kleefstoffen. Onze uiterst kwalitatieve, supersnelle en zeer sterke lijm hecht in slechts enkele seconden het oppervlak van metaal tegen het oppervlak van rubber. Veilig en muurvast. Plaats direct uw bestelling voor onze lijm om rubber op metaal vast te lijmen.

Belangrijke informatie over onze lijm

Metaal beschikt over compleet andere eigenschappen dan rubber. Toch hebben wij een lijm weten te maken die deze verschillende materialen aan elkaar kan vastlijmen. Er dient echter wel wat te gebeuren met deze oppervlakken, alvorens u deze aan elkaar kunt lijmen. Onze lijm werkt namelijk het beste als beide oppervlakken zowel droog, schoon, vetvrij, stofvrij als vrij van gaten zijn. Onze lijm hecht namelijk op z’n best als er geen zuurstof meer aanwezig kan zijn tussen beide oppervlakken. We hebben het hier over anaerobe cyanoacrylaatlijmen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zo werkt onze lijm tussen metaal en rubber het beste

Als u onderstaand stappenplan opvolgt, bent u verzekerd van een optimaal resultaat:

  1. Maak eerst het metaal en het rubber droog, schoon en stof- en vetvrij
  2. Breng daarna onze lijm dun aan op één van de materialen
  3. Druk het metaal stevig tegen het rubber aan
  4. Verwijder vervolgens eventuele lijmresten
  5. Wacht enkele uren voor een optimaal resultaat

Ondanks dat onze flesjes lijm zeer gebruiksvriendelijk en veilig zijn, willen wij u er op wijzen de lijm uit de buurt van kinderen te houden en er voor te zorgen dat u niet zelf met de lijm in aanraking komt.

Lijm-rubber-op-metaal

Voor wie onze lijm uitkomst biedt

Onze lijm is vanwege zijn gebruiksvriendelijke doch zeer sterke karakter voor zeer veel doeleinden te gebruiken. Zo hebben wij al regelmatig flesjes op mogen sturen naar enthousiaste modelbouwers. Tegelijkertijd worden enorm grote hoeveelheden dagelijks verstuurd naar grote klanten in de industrie. Kortom, onze lijm biedt altijd uitkomst als er een snelle en muurvaste verbinding gemaakt moet worden tussen metaal en rubber. Bezoek snel onze webshop en bestel uw gewenste lijmsoort. Wij helpen u graag aan de juiste lijm om rubber op metaal te lijmen!

Koop onze lijm om rubber op metaal te lijmen

Bent u op zoek naar een lijm waarmee u metaal op rubber kunt lijmen? Kies dan voor de secondelijm van BEST Kleefstoffen. Plaats direct uw bestelling vanuit onze webshop of neem contact met ons op via 0348-744242 of info@bestkleefstoffen.nl. Wij sturen graag onze lijm om rubber op metaal te lijmen naar u toe!