BEST Kleefstoffen

Kunststof lijmen

De betere kunststof lijmen kunt u bij BEST Kleefstoffen vinden

BEST Kleefstoffen kan u diverse kleefstoffen aanbieden waaronder kunststof lijmen die geschikt zijn voor bijna iedere klus. Onze kleefstoffen zijn perfect om te gebruiken bij borgen, lijmen en sealen. Onze kleefstoffen zijn geproduceerd in Duitsland en van hoogwaardige kwaliteit. Naast uitstekende kwaliteit bieden we ook een eerlijke en voordelige prijs. Onze producten zijn verkrijgbaar en geschikt voor de industrie en particulieren. De lijmsoorten in ons assortiment zoals kunststof lijmen, zijn in te delen in 4 categorieën: Anaerobe lijmen (voor borgmiddelen en afdichtingen), Cyaanacrylaat lijmen (zoals secondelijm), UV uithardende lijmen en twee componenten lijmen.

Kunststof lijmen, de basis

Er zijn diverse kunststoffen die u met gemak kunt lijmen, maar er zijn ook kunststoffen waarbij dit minder eenvoudig gaat. Voordat u kunststoffen gaat verlijmen, is het als eerste belangrijk dat u nagaat welke belasting de onderdelen moeten aankunnen. Tevens is voor sommige materialen de ene lijm beter geschikt dan de andere. Het dus ook goed om hier rekening mee te houden als u één van onze kunststof lijmen uitkiest. Als laatste heeft elke soort lijm zijn eigen kenmerk. Deze kenmerken kunt u vinden in onze specificatielijsten die u op de website kunt vinden.

Kunststof-lijmen

Twee componenten lijmen voor kunststof

Kunststoffen zoals PMMA of PVC kunt u verlijmen met twee componenten lijm. Deze twee componenten lijm kunnen met acrylaat, epoxy of PU zijn. Acrylaat is redelijk goed bestand tegen vocht en hoge temperaturen, het hardt redelijk snel uit, maar is niet vullend. Epoxy is daarentegen wel vullend en ook erg duurzaam, kan tegen hoge temperaturen en is erg sterk. Het nadeel van deze lijmen is alleen dat ze niet heel mooi aan te brengen zijn.

UV uithardende lijmen voor kunststof

In ons assortiment hebben we ook diverse UV uithardende lijmen die goed geschikt zijn om kunststof te lijmen. Ook bij deze soort lijmen kunt u kiezen voor de variant met een epoxy basis, maar u kunt ook kiezen voor een acryl basis. Beide lijmen zijn sterk en mooi. Het nadeel van UV uithardende lijmen is dat de kunststof niet UV beschermd kan zijn. Daarnaast heeft u een UV lamp nodig. Gelukkig kunt u deze UV lampen tegen een voordelige prijs aanschaffen in onze webshop.

Neem contact op voor onze kwalitatieve kunststof lijmen

Koop uw kunststof lijmen eenvoudig en snel in onze webshop. Voor meer informatie kunt u ons ook e-mailen, bellen of u stelt online uw vraag. Bij BEST Kleefstoffen bestelt u kunststof lijmen en andere lijmen die uitstekend zijn van kwaliteit en toch voordelig zijn. Bel: 0348-744242 of stuur een e-mail naar: info@bestkleefstoffen.nl.