BEST Kleefstoffen

Glas op glas lijmen

Effectief en stevig glas op glas lijmen

Als u op zoek bent naar een goede manier om glas op glas te lijmen, kies dan voor de lijmen van BEST Kleefstoffen. Ons bedrijf heeft al een lange tijd ervaring in de verkoop van de beste lijmsoorten. Wij bieden u lijmoplossingen voor diverse klussen en hebben een breed assortiment waaruit u kunt kiezen om de beste lijm voor uw klus te vinden. U kunt ook lijmen bij ons vinden wanneer u glas op glas wilt lijmen. Maar ook voor klussen waarbij u kristal, lexaan of plexiglas moet lijmen. Tevens hebben wij in ons assortiment lijmen die geschikt zijn voor alle materialen die verlijmd moeten worden. Bestelt dus uw glas op glas lijmen en andere soorten lijmen bij BEST Kleefstoffen en u kunt genieten van een lage prijs en uitstekende kwaliteit.

Hoe u glas op glas lijmen kunt gebruiken

Als u glas op glas wilt lijmen, dan heeft ons bedrijf zeer sterke lijmproducten om deze klus goed aan te pakken. Deze lijmen zijn te gebruiken om glazen of kristallen producten te repareren of wanneer u glas met glas wilt verlijmen. Glas lijmen kan soms een lastige klus zijn aangezien glas breekbaar en transparant is. Daarnaast is de kans erg groot dat u de oppervlakte verpest tijdens het lijmen. Probeer daarom altijd zo secuur mogelijk te werk te gaan.

De juiste glaslijm voor uw klus

Er zijn diverse klussen waarbij het nodig is om glas op glas te lijmen of om glas te lijmen met andere materialen. Wat belangrijk is bij deze werkzaamheden is dat u de juiste soort lijm kiest. Soorten lijm:

  • Siliconenlijm: siliconenlijm is een erg sterke lijm. Het nadeel is wel dat deze lijm giftig kan zijn en daarom niet geschikt voor voorwerpen die in aanraking komen met eten en drinken.
  • Waterdichte glaslijm: deze lijm is zeer geschikt voor voorwerpen die waterdicht moeten zijn, zoals glazen of een aquarium.
  • UV-hardende acrylhars: gebruik deze lijm wanneer u glas moet verlijmen met een transparante kleur. Om deze lijm uit te laten harden moet het blootgesteld worden aan uv-licht of zonlicht.

Glas-op-glas-lijmen

Glas op glas lijmen met lijm van BEST Kleefstoffen

Kijk in onze webshop om de beste kleefstoffen aan te schaffen om glas op glas te lijmen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer u andere soorten lijm nodig heeft voor andere materialen. Wat uw klus ook inhoudt, BEST Kleefstoffen heeft de juiste lijm. Heeft u meer informatie nodig? Bel: 0348-744242 of stuur ons een e-mail: info@bestkleefstoffen.nl.