BEST Kleefstoffen

Glas lijmen

Eenvoudig en effectief glas lijmen met top lijm

Wanneer u op zoek bent naar goede glas lijmen, kies dan voor BEST Kleefstoffen. BEST Kleefstoffen heeft al ruime ervaring in de verkoop van de beste kleefstoffen. Wij kunnen u lijmoplossingen bieden voor allerlei soorten klussen en bieden u daarom een compleet assortiment aan hoogwaardige kleefstoffen. Wij staan dus ook voor u klaar wanneer u glas lijmen wilt aanschaffen voor bijvoorbeeld het lijmen van kristal, glas, lexaan of plexiglas. In ons assortiment kunt u lijmen vinden die geschikt zijn voor alle materialen. Bestel dus uw glas lijmen bij BEST Kleefstoffen en u kunt profiteren van uitstekende kwaliteit voor een lage prijs.

Hiervoor kunt u glas lijmen gebruiken

Onze glaslijm is een zeer sterk lijmproduct dat nooit meer loslaat. U kunt de glaslijm om die reden gebruiken voor diverse klussen. Denk aan vastlijmen van glazen tafels aan stalen poten, reparatie van glazen of kristallen producten en zelfs uw autoverlichting. Het lijmen van glas kan soms een lastige klus zijn, omdat glas transparant is en breekbaar. Tevens is het soms lastig om glas ergens op te lijmen zonder dat het oppervlak wordt verpest. Het is daarom erg belangrijk dat u altijd secuur te werk gaat.

glas-lijmen

Kies de juiste lijm voor uw klus

Glas lijmen kunnen voor diverse doeleinde gebruikt worden. Het is erg belangrijk dat u de juiste soort glaslijm kiest die past bij uw klus. Let er tevens altijd goed op of de lijm giftig is of niet wanneer u het wilt gebruiken voor voorwerpen die in contact komen met eten en drinken. Soorten glaslijm:

  • Siliconenlijm: een transparante lijm die erg sterk is
  • Waterdichte glaslijm: is ideaal voor voorwerpen waarin u water moet doen
  • Uv-hardende acrylhars: deze lijm is erg geschikt voor glas met een transparante kleur

Om ervoor te zorgen dat laatstgenoemde lijm uithardt, moet het blootgesteld worden aan zonlicht of uv-licht. U kunt UV-lampen verkrijgen in onze webshop.

Schaf uw glas lijmen aan bij BEST Kleefstoffen

In de webshop van BEST Kleefstoffen kunt u de beste glas lijmen aanschaffen. U kunt ook bij ons terecht voor alle andere soorten lijmen die u nodig heeft voor werkelijk alle soorten materialen. U kunt het zo gek niet verzinnen of BEST Kleefstoffen heeft er een lijm voor. Bel naar: 0348-744242 of stuur een e-mail naar: info@bestkleefstoffen.nl voor meer informatie.