BEST Kleefstoffen

Epoxylijm

Op zoek naar epoxylijm?

Bent u op zoek naar kwalitatieve epoxylijm? Maak dan gebruik van de hoogwaardige lijm van BEST Kleefstoffen. Met onze lijm kunt u diverse materialen zeer eenvoudig en muurvast aan elkaar verlijmen. Onze high-end lijmen bieden oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Wilt u zeker weten dat u lijm aanschaft bij een betrouwbare en bewezen leverancier? Wij realiseren al sinds 2001 de beste lijm en zijn ISO 9001: 2008 gecertificeerd. Kortom, bestel direct uw gewenste epoxylijm bij ons.

Informatie over onze epoxylijm

Wist u dat epoxy een chemische hars is? Omdat dit materiaal zeer sterk en hard is, zorgt het voor een zeer goede hechting en is het bestand tegen onder andere water en chemicaliën. Onze epoxylijm is geschikt voor vrijwel elke ondergrond. Dus of u nu metaal, steen, hout, aluminium, polyester of kunststof aan elkaar wilt lijm, onze lijm biedt de uitkomst. Omdat epoxy zich juist niet hecht op polyethyleen (PE), doen producten van dit materiaal, zoals vuilniszakken, prima dienst als ondergrond als u gaat lijmen met onze lijm. Houd er verder rekening mee dat uw huid niet in contact komt met de lijm. Tot slot raden wij u aan onze lijm uit de buurt van kinderen te houden.

Epoxy-lijm

Voordelen van epoxylijm

Wij bieden twee soorten lijm van epoxy aan. Eentje als één component en één als twee componenten lijm. De één component lijm is een UV uithardende epoxy. Deze lijm is zeer geschikt voor onder andere glas en kunststoffen. Denk aan modelbouw, reparaties en voor vacuüm toepassingen. Deze lijm is zeer eenvoudig te doseren en hardt uit bij kamertemperatuur met UVA-licht. Kiest u voor de lijm met twee componenten? Deze is ideaal voor diverse huishoudelijke en industriële klussen. Zo wordt deze lijm veel gebruikt als coating, reparatielijm of als vulstof. Wilt u weten welke lijm het meest geschikt is voor uw klus of project? Vraag een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan of neem contact met ons op.

Dit is er bijzonder aan deze lijm

Wij wijzen u graag op enkele bijzondere eigenschappen van onze lijm van epoxy. Zo is onze lijm:

  • Zeer eenvoudig aan te brengen
  • Geschikt voor een droog oppervlak in open toepassingen
  • Laag in ionen en dus zeer geschikt voor gebruik met elektronica

Bent u overtuigd? Plaats direct een bestelling.

Bestel uw epoxylijm bij BEST Kleefstoffen

Bent u geïnteresseerd in onze epoxylijm? Plaats direct een bestelling of vraag via ons online contactformulier een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen? Bel dan naar 0348-744242 of stuur een e-mail naar info@bestkleefstoffen.nl. Wij hebben voor u de juiste epoxylijm.