BEST Kleefstoffen

Epoxy Lijmen

Koop uw epoxy lijmen bij BEST Kleefstoffen

Bent u op zoek naar kwalitatieve epoxy lijmen? Dan bent u bij BEST Kleefstoffen helemaal goed. Epoxy is zeer geschikt om diverse materialen met elkaar te verlijmen. Daarnaast zijn epoxy lijmen doorgaans heel sterk en multi inzetbaar. Naast deze lijm beschikt BEST Kleefstoffen nog over andere lijmen die u kunnen helpen bij uw klus. De lijmen die wij verkopen zijn high-end lijmen en ze zijn beschikbaar voor particulieren en bedrijven. U kunt onze excellente lijmen vinden in de webshop. Heeft u meer informatie nodig of kunt u wel wat advies gebruiken? Bel: 0348-744242.

Wat zijn epoxy lijmen

Epoxy is een harde en taaie chemische hars die uitzonderlijke eigenschappen heeft op het gebied van hechting en weerstand tegen chemicaliën en water. Epoxy lijm wordt ook wel eens epoxy hars genoemd en is uitermate geschikt voor hechting op vrijwel elke ondergrond. Denk hierbij aan metaal, hout, polyester, aluminium, steen, beton en kunststoffen. Het enige waar epoxy zich niet goed om kan hechten is polyethyleen (PE). Dit is het materiaal waar vuilniszakken van worden gemaakt. Dit betekent dat vuilniszakken een prima ondergrond kunnen zijn als u aan de slag gaat met epoxy! Wanneer u epoxy gebruikt, is het wel belangrijk dat u de lijm uit de buurt van kinderen houdt en het niet in contact komt met de blote huid. Daarnaast zijn er mensen die allergisch voor de stof kunnen zijn. Dit uit zich in een rode huid, jeuk, kortademigheid of tranende ogen. Draag uit voorzorg dus altijd handschoenen.

Epoxy lijmen

Epoxy lijmen als één en twee componenten

Epoxy lijmen zijn bij BEST Kleefstoffen als één component en als twee componenten lijm verkrijgbaar. De twee componenten lijm is zeer geschikt voor industriële of huishoudelijke klussen en zelfs in de vliegtuigbouw. Het wordt gebruikt als coating, reparatielijm of vulstof. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook UV uithardende epoxy voor bijvoorbeeld glas, modelbouw, kunststoffen, vacuüm toepassingen en reparatie.

Bestel uw epoxy lijm bij BEST Kleefstoffen

Hoogwaardige kleefstoffen kunt u aanschaffen bij BEST Kleefstoffen. Ons bedrijf zit al meer dan 20 jaar in het vak. In die 20 jaar zijn we behoorlijk gegroeid. Deze groei heeft het mogelijk gemaakt om de beste kleefstoffen vanuit Duitsland naar Nederland te halen tegen zeer voordelige prijzen. Bij BEST Kleefstoffen profiteert u dus van hoogstaande kwaliteit. Deze kwaliteit gaat u helpen om uw klus zo goedkoop, effectief en snel mogelijk te klaren. Wilt u meer advies of informatie? Voel u vrij om ons te bellen op: 0348-744242, of stuur een e-mail: info@bestkleefstoffen.nl.

Bekijk ons diverse assortiment epoxy lijm in de webshop.