BEST Kleefstoffen

Epoxy lijm kopen

Wilt u goede epoxy lijm kopen? Kies die van ons!

Waarom moet u onze epoxy lijm kopen? Omdat wij in onze fabrieken in Duitsland al sinds 2001 de beste lijm ontwikkelen en produceren. Verder zijn wij ISO 9001: 2008 gecertificeerd. Wij hebben voor elke materiaalcombinatie de juiste lijm, zodat alles zo snel mogelijk muurvast aan elkaar wordt gehecht. Lees gauw verder voor wat informatie over onze epoxy lijm.

Wat informatie over onze epoxy lijm

Welke variant epoxy lijm moet u kopen? Dit hangt van meerdere factoren af, bijvoorbeeld de ondergrond waarop u werkt. Lees dus goed de productinformatie van onze epoxy lijmen. We hebben echter voor elke ondergrond wel een lijm, bijvoorbeeld voor metaal, beton, of kunststof. Een leuk detail aan deze lijmsoort is dat epoxy zich niet hecht op polyethyleen (PE). Dit maakt dat u vuilniszakken goed kunt gebruiken als bescherming bij het lijmen. Zit er toch geen lijmsoort bij die past bij uw klus? Neem dan contact met ons op en wie weet maken we speciaal voor u een epoxylijm!

Bij ons kunt u twee soorten epoxy lijm kopen

Wist u dat lijm één of twee componenten kan hebben? Dit geldt ook voor onze epoxy lijm. De één component lijm is ideaal geschikt voor glas en kunststof en hardt uit met behulp van UVA-licht. Misschien is deze lijm wel geschikt voor het in elkaar zetten van uw modeltreinen of voor een kleine reparatie. De twee componenten lijm is ideaal voor verschillende klussen om het huis, maar ook speciaal voor de industrie. Deze epoxylijm wordt veel gebruikt als vulstof, coating of reparatielijm.

En daarom koopt u onze epoxy lijm!

Onze epoxy lijm heeft verschillende voordelen. Het is bijvoorbeeld:

  • Heel makkelijk aan te brengen dankzij een goede verpakking
  • Laag in ionen en daarom geschikt voor gebruik met elektronica
  • Geschikt voor een droog oppervlak in open toepassingen

Hebben we u overtuigd van de kwaliteit van onze lijm? Plaats dan nu een bestelling!

Epoxy-lijm-kopen

Bij BEST Kleefstoffen kunt u de beste soorten epoxy lijm kopen

Ons bedrijf verkoopt lijm voor elk project. Alle klanten, particulier of industrieel, zijn bij ons welkom. Onze epoxy lijmen, Primers en Activators laten u nooit in de steek! Dus plaats gauw een bestelling in onze webshop. Heeft u nog wat vragen? Bel ons op 0348-744242. Mailt u liever? Neem dan contact met ons op via info@bestkleefstoffen.nl. De lijmen van BEST Kleefstoffen zijn de beste, want ze hechten elk materiaal zo goed en zo snel mogelijk. Dus wacht niet langer met het kopen van onze epoxy lijm!