BEST Kleefstoffen

EPDM lijm

Wij ontwikkelen en produceren de beste EPDM lijm

Bent u op zoek naar een kwalitatieve EPDM lijm voor een redelijke prijs? Eentje die ook nog eens snel uithardt en makkelijk is aan te brengen? BEST Kleefstoffen maakt de beste lijm voor elke situatie en elk materiaal. We doen namelijk al ruim 16 jaar onderzoek naar het maken van de beste lijmen en kunnen dus met recht zeggen dat wij alles van dit product weten. Heeft u verder ook nog andere producten of lijmsoorten nodig? Bekijk snel ons uitgebreide assortiment.

Welke soort EPDM lijm zoekt u?

BEST Kleefstoffen verkoopt meerdere soorten acrylaat- en epoxylijmen die EPDM kunnen vastlijmen. Hoe sterk wilt u dat de hechting is? Wordt het materiaal horizontaal of verticaal bevestigd en wordt het op een gelijkwaardig materiaal gelijmd of op een ander materiaal? Allemaal belangrijke vragen bij het kiezen van de juiste EPDM lijm. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij de juiste lijm verkopen voor elke klus en elke situatie. Wij hebben minstens vier verschillende soorten acrylaatlijmen die geschikt zijn voor EPDM en andere rubbers. Bijvoorbeeld een elastische lijm die erg geschikt is voor rubber, leer of kunststof. Ook verschillende van onze epoxylijmen zijn geschikt voor EPDM. Bijvoorbeeld de BEST-Quick Mix 801 die naast rubber ook bijvoorbeeld glas, hout en keramiek aan elkaar hecht. Dus kijk gauw in onze webshop welke EPDM lijm het beste past bij uw klus!

EPDM lijm

Heeft u de juiste EPDM lijm gevonden?

BEST Kleefstoffen streeft ernaar dat wij u overal mee kunnen helpen. Dus kunt u naast een EPDM lijm ook wel wat schoonmaakproducten gebruiken? Of wilt u dat de lijm sneller uithardt? Wij verkopen ook voor elke lijm de juiste Primer, Cleaner of Activator. Zo weet u zeker dat onze producten altijd optimaal hun werk doen. Bent u op zoek naar een lijm die wij niet hebben? Wie weet kunnen wij wel een soort voor u op maat maken! Bel of mail ons en wij laten zo snel mogelijk weten hoe wij u kunnen helpen.

Koop EPDM lijm van de specialist

Klust u graag in en om uw huis? Bouwt u modeltreinen? Of werkt u elke dag in uw bedrijf met allerlei lijmsoorten? Wij zijn er voor elke klant. Wilt u nog wat meer uitleg over het gebruik van een bepaalde lijm? Bel ons dan op 0348-744242. Mailt u liever? Stuur dan een email naar info@bestkleefstoffen.nl. Heeft u uw keus al gemaakt? Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Kies de beste EPDM lijm, kies voor BEST Kleefstoffen!