BEST Kleefstoffen

Cyanoacrylaat

Als u op zoek bent naar cyanoacrylaat

Bent u op zoek naar cyanoacrylaat waarmee u uw klus of project perfect, snel en vlekkeloos kunt voltooien? Bekijk snel welke varianten van dit soort lijm BEST Kleefstoffen aanbiedt. Welke verbinding wilt u maken, met welke materialen? Wat uw keus ook is, wij hebben er de juiste lijm voor. Kies bijvoorbeeld de variant die gemaakt is voor metaal. Of selecteer de optie die speciaal gemaakt is om kunststoffen aan elkaar te lijmen. U begrijpt, bij ons vindt u precies die lijm die u nodig heeft voor uw klus. Of dat nou een zakelijk of particulier project is. Waar wilt u ons cyanoacrylaat voor gebruiken?

Verschillende soorten lijmen

Wij bieden verschillende soorten cyanoacrylaat lijmen aan. Ondanks de verschillende eigenschappen van de diverse typen, zijn het allemaal zeer snel drogende lijmen die uitharden onder invloed van luchtvochtigheid. Wij sommen graag enkele soorten op met hun speciale kenmerken. Veel bestelde typen zijn:

  • BEST-CA 105, goed bij verbindingen met metaal
  • BEST-CA 214, geschikt voor kunststoffen
  • BEST-CA 221, ideaal voor rubber, kunststof, metaal, hout enz.
  • BEST-CA 236, zeer goed met EPDM en Viton rubber

Voor alle varianten geldt dat het te verlijmen materiaal het beste voorbehandeld kan worden met BEST Cleaners en BEST Primers. Het nabehandelen kan het best gedaan worden met BEST Activ-C. Vraag onze specialisten eventueel naar meer informatie over het voor- en nabehandelen.

Cyanoacrylaat

Wat zijn cyanoacrylaat lijmen?

Onze uiterst kwalitatieve secondelijm is een op cyanoacrylaat gebaseerde lijm die in seconden hecht. Vanwege zijn sterke doch veelzijdige karakter, wordt deze lijm veel gebruikt voor het verlijmen van kunststoffen, metalen en vele andere materialen. Het vormt daarmee dé ideale alleskunner, zowel in de industrie als voor bijvoorbeeld modelbouwers. Deze lijmsoort hardt ontzettend snel uit zodra deze tussen twee oppervlakken zit. Het gecondenseerde vocht op de twee verbindende oppervlakken is voldoende voor de uithardingsreactie. Het uitharden van de lijm verloopt het beste bij een luchtvochtigheid tussen de 40% en 70%.

Voordelen van onze lijmen

Hierbij nog enkele voordelen van onze multifunctionele secondelijm. Deze is:

  • Van hoogstaande kwaliteit
  • Zeer eenvoudig aan te brengen
  • Ideaal voor meerdere toepassingen
  • Uitermate geschikt voor een snelle hechting
  • Voordeliger dan mechanische bevestigingsoplossingen

Bestel uw gewenste cyanoacrylaat lijmen

Heeft u behoefte aan een snelle, sterke en veelzijdige lijm op basis van cyanoacrylaat? Bestel direct uw gewenste type. Heeft u vragen over onze lijmen? Bel naar 0348-744242 of stuur een mail naar info@bestkleefstoffen.nl. Veel succes alvast met uw cyanoacrylaat lijm!