BEST Kleefstoffen

Componenten lijm

Koop uw componenten lijm bij BEST Kleefstoffen

Bent u op zoek naar de beste componenten lijm voor elke situatie? Kent u BEST Kleefstoffen al? Wij verkopen de beste lijmen voor particulier en industrieel gebruik, geproduceerd in fabrieken in Duitsland. Verder hebben onze producten een goede prijs-kwaliteitverhouding, vooral als u in één keer veel van onze componentenlijm inkoopt. Heeft u misschien een lijm op maat nodig? Neem contact met ons op, dan vertellen wij u zo snel mogelijk hoe wij u kunnen helpen.

Kiest u voor één of twee componenten lijm?

BEST Kleefstoffen biedt meerdere soorten lijm aan die één component of twee componenten bevatten. Bijvoorbeeld epoxylijm of acrylaatlijm. Kiest u voor een één component variant? Deze zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld kunststof en glas. Verder hardt hij uit met behulp van UVA-licht bij kamertemperatuur. Wilt u echter liever de twee componenten epoxylijm? Deze wordt veel gebruikt als reparatielijm, coating, of zelfs als vulstof. Dit is een ideale componenten lijm voor industriële en huishoudelijke klussen. Wilt u advies over welke lijm geschikt is voor uw klus? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Componenten-lijm

Wat is het verschil tussen één of twee componenten?

Het verschil tussen één of twee componentenlijm is dat het één of twee hoofdbestanddelen bevat. Bij twee componenten wordt een lijmbasis gekoppeld aan een verharder, bijvoorbeeld epoxy. Deze worden in de verpakking nog apart gehouden en moeten dus voor het aanbrengen worden gemengd. Dit kan automatisch gebeuren of met een spatel. Bij één componenten lijm is zo’n verharder niet nodig. Factoren zoals zuurstof en vocht zorgen hier voor het uitharden. BEST Kleefstoffen verkoopt o.a. cyonacrylaatlijmen die bijvoorbeeld goed werken op metaal, kunstof en rubber. Dit zijn allemaal één componenten lijmen.

Voor het beter hechten of uitharden van componenten lijm

Wilt u dat onze componenten lijmen nog beter hechten of nog sneller uitharden? Gebruik dan bijvoorbeeld onze primers of activators. We hebben voor elke lijm een geschikte primer. Onze activators kunnen voor of na het lijmen worden aangebracht om de uithardtijd te verkorten.

Koop componenten lijm bij een specialist

BEST Kleefstoffen is al meer dan 16 jaar ontwikkelaar en producent van ontelbare soorten lijm. Of u nu een lijm zoekt voor de zware industrie of voor een hobbyklus: wij hebben het juiste product voor u! Plaats direct uw bestelling vanuit onze webshop of neem contact met ons op via 0348-744242 of info@bestkleefstoffen.nl. U wilt toch ook de beste componenten lijm voor de juiste prijs?