BEST Kleefstoffen

Aluminium lijmen

Koop uw aluminium lijmen bij BEST Kleefstoffen

Bent u op zoek naar de beste aluminium lijmen? Dan bent u bij BEST Kleefstoffen aan het juiste adres. Aluminium lijmen zijn uitermate geschikt om aluminium te repareren of met elkaar te verlijmen. Het resultaat is misschien nog wel beter dan wanneer u andere materialen gebruikt zoals bout- of moerverbindingen. BEST Kleefstoffen heeft voor u diverse high-end aluminium lijmen in het assortiment, geschikt voor bedrijven en particulieren. U kunt de lijmen en andere hoogwaardige kleefstoffen vinden in onze webshop. Voor extra informatie kunt u ons altijd bereiken op: 0348-744242.

Wat u kunt met aluminium lijmen

Aluminium lijmen kunnen gebruikt worden om verbindingen van aluminium te verlijmen, maar zijn ook zeer geschikt voor verbindingen met andere materialen. Het lijmen van aluminium wordt in toenemende mate toegepast in de industrie en tegenwoordig steeds meer in de bouw. De lijm is zo sterk dat het heel veel gebruikt wordt om vliegtuigonderdelen te verlijmen. Daarnaast wordt het gebruikt voor: repareren en produceren van warmtewisselaars, gevelbeplating en plaatmateriaal verlijmen, lichte onderdelen in de automotive sector, machinebouw, apparatenbouw en de maritieme sector. Er zijn diverse soorten aluminium lijmen verkrijgbaar met unieke kenmerken. Daardoor zijn ze geschikt voor elke klus. Wilt u de juiste lijm aanschaffen? Schroom niet om ons te bellen voor advies!

Voordelen van aluminium lijmen

Aluminium lijmen in plaats van gebruik te maken van boutverbindingen, moerverbindingen of lassen kent een aantal zeer belangrijke voordelen. Door deze voordelen is het zeker het overwegen waard om voor een mooi en goed resultaat te kiezen voor lijmen:

  1. De spanningen kunnen gelijkmatig verdeeld worden
  2. Verlijmen gaat sneller
  3. Bij verlijmen wordt de constructie niet verzwakt door gaten
  4. De constructie blijft vormvast. Bij lassen is dat niet het geval
  5. Lijmen is kostenbesparend omdat het minder tijdrovend is
  6. Iedereen is makkelijker op te leiden tot lijmer
  7. Lijm kan diverse thermische uitzettingscoƫfficiƫnten aan door de flexibiliteit

Aluminium lijmen

Bestel de beste aluminium lijmen bij BEST Kleefstoffen

De beste kleefstoffen koopt u bij BEST Kleefstoffen. Ons bedrijf bestaat al 20 jaar en in die tijd zijn we gigantische gegroeid. Dankzij deze groei zijn wij in staat om de beste kleefstoffen aan te bieden tegen voordelige prijzen. Geniet dus ook van hoogwaardige lijmen om uw klus snel, effectief en goedkoop af te ronden. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0348-744242 of een e-mail sturen naar: info@bestkleefstoffen.nl.