BEST Kleefstoffen

Acryl lijm

Bestel bij ons acryl lijm

Bent u op zoek naar acryl lijm? In de webshop van BEST Kleefstoffen treft u verschillende lijmen aan. Elk supersterk, met zeer snelle hechting en van hoogstaande kwaliteit. Onze acryl lijmen zijn UV- of lichtuithardende lijmen. Deze zijn uitermate geschikt voor het lijmen van glas, kunststof (zowel ondoorschijnend als doorzichtig), metaal en keramiek. Welke materialen wilt u aan elkaar lijmen? Wij hebben zowel voor particulieren als voor de industrie de juiste acryl lijm.

Ontdek onze diverse soorten lijm

Onze acryl lijm is een één-component gemodificeerde kleefstof. Deze hardt uit op kamertemperatuur, door bestraling met UVA of zichtbaar licht. In ons ruime assortiment vindt u ook speciale soorten lijm die uitgehard kunnen worden door middel van warmte, anaerobe (zuurstofonttrekking) en/of met behulp van een activator. De lijm wordt onder andere toegepast om glas met glas, glas met metaal, glas met kunststoffen, plastic met plastic, doorschijnend plastic met metaal of ondoorzichtige kunststoffen te verlijmen. Voor elke toepassing hebben wij een specifiek op maat gemaakte lijm. Het verschil in de lijmen is terug te zien in viscositeit, vloeigedrag en hoe flexibel ze zijn.

Kies voor eenvoudig gebruik

Wat onze lijm onderscheidt van die van andere aanbieders in lijmen, is dat wij niet alleen de hoogste kwaliteit nastreven, maar ook optimale gebruiksvriendelijkheid. Zo leveren wij flesjes waarmee u de lijm zeer eenvoudig kunt aanbrengen. De kans dat u teveel gebruikt of veel overtollige lijm moet weghalen, is daardoor erg klein. Ook hebben onze oplosmiddelvrije acryl lijmen een zeer korte uithardingstijd. U hoeft de twee oppervlakken dus maar kort tegen elkaar te drukken. In slechts enkele seconden is de hechting compleet. Een laatste voordeel dat wij hier willen benoemen, is dat u voor onze acryl lijmen geen dure UV-lamp hoeft te kopen. Bestel bij uw bestelling direct onze eigen UV-lamp en u kunt aan de slag!

Voordelen van onze acryl lijm

Als u kiest voor onze lijm, dan kiest u voor een lijm met de volgende voordelen:

  • Kwalitatief hoogstaand
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Gemaakt voor een snelle hechting
  • Ideaal voor meerdere toepassingen
  • Voordeliger dan vele andere lijmsoorten

Bestel direct uw gewenste lijm.

Acryl-lijm

Koop bij ons uw gewenste acryl lijm

Heeft u voor uw klus of project acryl lijm nodig? Bestel deze dan bij ons. Wenst u meer informatie? Bel naar 0348-744242 of stuur een e-mail naar info@bestkleefstoffen.nl. Wij hebben voor elke toepassing de juiste acryl lijm.