BEST Kleefstoffen

2 componenten lijm

2 Componenten lijm bij BEST Kleefstoffen

Bij BEST Kleefstoffen koopt u kwalitatieve 2 componenten lijm voor een eerlijke prijs. De lijm die wij aanbieden is uniek, omdat u bij ons de keuze heeft uit verschillende soorten lijm. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw klus. De keuze die u heeft geldt zowel voor de rigide als flexibele oplossing. Op onze website ziet u een uitgebreid overzicht van de soorten die we hebben met daarbij alle specificaties vermeld. Denk bijvoorbeeld aan: kleur van lijm, viscosity, curing time, temperature range, ultimate strength (in uur) en electric resistance. De 2 componenten lijm staat ook wel bekend als acrylaat of epoxy. De lijm is breed toepasbaar en ontzettend sterk. U kunt uw lijm en andere kleefstoffen online bestellen in onze webshop.

Wat is 2 componenten lijm?

Alle soorten 2 componenten lijm bevat twee componenten. Deze twee componenten zijn een lijmbasis en een verharder. Meestal zijn deze op basis van epoxy. In de verpakking zijn deze twee componenten in aparte tubes verpakt. De componenten kunnen vermengd worden met een automatisch systeem of met een spatel. Het is verstandig om de lijm zo snel mogelijk aan te brengen omdat het redelijk snel kan uitharden. Over het algemeen is deze lijm ontzettend sterk en kan het gebruikt worden voor allerlei soorten materialen. Het kenmerk van deze lijm is dat het uitharden van de lijm alleen plaatsvindt als beide componenten met elkaar zijn vermengd.

2-componenten-lijm

Waar is het geschikt voor?

Bijna alle soorten 2 componenten lijm zijn uitermate geschikt voor ijzersterke reparaties. Denk aan reparaties van metaal zoals staal, aluminium of ijzer. De lijm werkt uitstekend om metaalsoorten onderling met elkaar te verlijmen, maar u kunt het ook gebruiken in combinatie met hout, steen, beton of kunststoffen. Tevens kan de lijm materialen repareren die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden. Deze omstandigheden kunnen zijn: krachten, water, zware belasting of trillingen. Voorwerpen waarvoor u 2 componenten lijm kunt gebruiken voor reparaties:

  • Gereedschap
  • Auto onderdelen
  • Onderdelen van motor, scooter, bromfiets of fiets
  • Hekken van metaal
  • Bestek

Waarom 2 componenten lijm bestellen bij BEST Kleefstoffen?

BEST Klebstoffe is al ruim 16 jaar producent van diverse soorten sterke kleefstoffen. Deze kwaliteitsproducten hebben wij nu naar Nederland gebracht. Onze 2 componenten lijm heeft een geweldige prijs-/kwaliteitsverhouding en is tot op heden ongeƫvenaard in de markt voor kleefstoffen. Zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons meer dan welkom. U kunt onze producten online bestellen. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen nemen dan contact op via: 0348-744242 of stuur een e-mail naar: info@bestkleefstoffen.nl.